1 Comment

 1. Jeannette
  10. august 2017 @ 19:16

  Jeg elsker også at holde ferie alene, bare min søn og jeg. Og jeg nyder at vi er tvunget til at være sammen 24/7. I år gik turen til Paris, knapt så fancy hotel som det I har boet på, men hyggeligt og pænt var det. Meeeen vi er jo ikk meget på hotellet når vi er på ferie, så det var fint nok til behovet. Og så var det faktisk ret fint i farvesammensætning mm. Så jeg var godt tilfreds.

  Fedt du prøver at overskride deres grænser og skubbe lidt på vej… selvom jeg har en dreng på 12½ så skal det faktisk også til indimellem. Han er ikke én af de drenge der bare springer ud i tingene uden forbehold. Så ofte skal mor lige overtale og være med…

  Det virker til I har haft en SKØN ferie og gode oplevelser, også selvom der manglede toiletdør og var bier i swimmingpoolen. 🙂
  Det har i øvrigt været dejligt, at der har været gang i bloggen, jeg savner nogen flere indlæg, selvom jeg godt ved, at det ikke er der dine prioriteter ligger… (så jeg følger gladeligt instastories)

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow me on Instagram
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More