1 Comment

  1. Thea
    10. februar 2017 @ 19:01

    I hear you, sister! Jeg er også skide utålmodig og ‘kan selv-vil selv’- egenrådig… og valgte at bruge en smørekniv til hjælp, da jeg syntes det gik for langsomt med afrimningen af mit… En smørekniv fungerer fantastisk som hakke… lige indtil jeg pludseligt hørte en psssssssttttttt-lyd. Da smækkede jeg lågen på lortet i og gik i seng. Næste morgen var der intet lys i køleskabsdelen og den barske sandhed gik op for mig.
    Det kostede mig 3.500,- (der var udsalg i Power). Og 10 dage senere (da de kunne levere det) måtte jeg også erkende, at køleskabe ikke er standardmål og det nye var 4 cm bredere end det gamle og kunne ikke være inde i modulet. Crap!

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow me on Instagram
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More