4 Comments

 1. vickie
  2. april 2016 @ 8:29

  Så fint og enkelt beskrevet og lige ind i kernen af det hele <3

  Reply

  • pernillesdaily.dk
   2. april 2016 @ 8:41

   Tak, kære Vickie, det gør mig ekstra glad, når det kommer fra dig <3

   Reply

 2. Charlotte
  2. april 2016 @ 9:52

  Bang! Hovedet lige på sømmet. Bevægelsen fra det ene trin til det næste er virkelig interessant. Når en erkendelse dukker op kommer den, for mit vedkommende, altid i selskab med utålmodigheden…det kribler i mig for at komme ud i den virkelige verden og afprøve det, jeg har “set”.
  Tak, fordi du delte. Du’ en sej kvinde!

  Reply

  • pernillesdaily.dk
   2. april 2016 @ 11:37

   Åh, det er stor, stor læsning. Det gør mig stolt at læse <3 Held og lykke til dig

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow me on Instagram
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More