1 Comment

 1. Anne
  12. juli 2017 @ 7:56

  Kære Pernille,
  Super godt indlæg 🙂 Jeg er en af de priviligerede, som kan tage det for givet, og som aldrig skal sige farvel. Til gengæld kender jeg mange som skal. Og i det selskab taler vi tit om dét at værdsætte tiden alene, bruge den til alt det man normalt ikke når og bla bla bla…
  For i denne uge har min søn været 12 dage på ferie hos bedsteforældrene. I de 12 dage skal jeg hver dag se på et tomt børneværelse – og der er ikke noget tommere og mere stille end et børneværelse unden barn. Drengen har en fest på ferien, og jeg har slappet af og koncentreret mig om lillebror – men vigtigst af alt lært hvor ondt det kan gøre i hjertet at savne, og hvor lidt tid til veninder, fitness, og alt det andet betyder i sammenligningen. Så jeg skal ALDRIG kloge mig igen når vi taler om at vænne sig til fraværet – for du har ret, det gør man nok aldrig, selv om de fleste heldigvis formår at få det bedste ud af det 🙂
  Kh Anne

  Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Follow me on Instagram
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More